A furat

Aud obsesiv aceste cuvinte: „A furat, dar a şi făcut!”

Şi mă întreb: Dacă nu ar fi furat, câte ar fi făcut?! Şi nu pentru el, întrucât, slavă Domnului, are tot oraşul pe numele lui, ci pentru oameni, pentru oraş?

Nu vă mai spun despre staţiile ETA de 100.000 euro, ci dezvoltăm un subiect care doare şi ustură la buzunar pe toţi cetăţenii oraşului: ANVELOPAREA BLOCURILOR!

Miercuri după amiază, am fost solicitat în cartierul Ostroveni pentru a sta de vorbă cu locatarii din blocul A14 şi a le asculta problemele provocate de incompetenţa şi totala nepăsare a conducerii oraşului Râmnicu Vâlcea, şi a-i ajuta să înţeleagă cum au ajuns în situaţia să li se solicite nişte sume enorme pentru anvelopare!

Oamenii sunt necăjiţi şi disperaţi de lucrările de anvelopare făcute foarte prost şi pentru care s-au plătit nişte sume astronomice! Oamenii au ajuns la disperare din cauza felului în care sunt batjocoriţi de actuala conducere a oraşului. Pur şi simplu nu mai pot face faţă valului de plăţi impuse de această administraţie de îmbuibaţi!

Spre exemplu, un apartament cu 2 camere de 41 mp, are de plată contribuţia reprezentând 25% din costurile de anvelopare în sumă de 7000 de lei fără să intre în calcul schimbarea ferestrelor şi balcoanelor, achitate direct de către proprietari!

Deci, pentru 30 mp exteriori ai apartamentului, proprietarul plăteşte 7000 de lei şi Primăria Rm. Vâlcea, adică noi cei mulţi, încă 21.000 lei!

În total 28.000 lei!
Cât revine pe mp? 933 lei/mp!

E corect? A furat, dar a şi făcut? Hai să vedem:

Preţuri de pe Google:
👉 Manoperă aplicare spumă poliuretanică+plasă+adeziv+tencuială decorativă = 80 lei/mp
👉 Polistiren 10 = 22 lei/mp
👉 Plasă = 6 lei/mp
👉 Adeziv = 3 lei/mp
👉 Tencuială decorativă 5kg/mp = 30 lei/mp
✅Total = 141 lei/mp

👉 Alte cheltuieli 50% (pentru că suntem îngăduitori) = 70 lei/mp
✅ Total = 211 lei/mp

Şi acum matematic:
👉 933-211=722 lei/mp unde sunt?

Concluzie:
Sunt oameni cu pensii mici care abia reuşesc să trăiască de pe o zi pe alta, nu mai au cum să susţină lăcomia acestor indivizi care, pe lângă că îi împovărează, le şi livrează nişte servicii de proastă calitate.

La fiecare ploaie mai serioasă, apartamentele de la parter sunt inundate din cauză că Apavil a introdus conducta de conectare apă menajeră în canalul de ape pluviale, motivul fiind blocarea canalului în zona Grădinii Zoologice şi care conduce la aceste refulări!

Gândul meu a fost mereu acela de a face bine pentru oraş şi cetăţeni, iar acum, mai mult ca niciodată, îmi voi pune la dispoziţie toată experienţa şi logistica de care dispun pentru a demonstra bătaia de joc la care am fost supuşi cu toţii de actuala conducere, iar hoţii să plătească!

Lucrurile nu mai pot continua aşa! Râmnicenii sunt oameni toleranţi, dar nu sunt proşti!

Avem o mulţime de lucruri de îndreptat în oraşul nostru şi de astupat foarte multe găuri prin care se scurg banii râmnicenilor. Împreună vom reuşi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top