We Love Music Festival

Cum ar fi trebuit organizat We Love Music Festival?!

Platoul de la Feţeni este binevenit, un cadru minunat, dar pentru asta trebuia să se pregătească infrastructura! Să se facă o analiză a ceea ce înseamnă turiştii cărora vrem să le atragem atenţia. Sunt unii care vor să doarmă la cort, alţii care vor să doarmă la hotel. Alţii care închiriază prin booking apartamente. Şi cumva trebuie să te gândeşti că maşinile nu au ce căuta la Feţeni ca să aglomerezi acolo!

Dar pentru asta trebuie să faci nişte staţii de îmbarcare unde să duci turiştii cu autobuzele ETA, gratis, pe baza biletelor cumpărate. Ce ar trebui să facă un turist timp de trei zile? Pentru asta trebuia făcută o broşură, una făcută de asociaţia Descoperă Vâlcea, care ar trebui utilizată în adevăratul ei sens, nu doar să cheltuie bani, iar alţii să îşi găsească locuri de muncă în cadrul asociaţiei

Asociaţia trebuia să facă tot ceea ce îi era în putinţă ca atunci când turistul vrea să viziteze ceva, să ştie ce trebuie vizitat. Restaurantele unde vrea să mănânce. Să meargă la ştrand la Ostroveni. Dar pentru asta era nevoie ca acel bazin olimpic să rămână în proprietatea primăriei, să facem acolo tot ceea ce trebuie ca turiştii, împreună cu copiii lor, să se simtă excepţional pe parcursul zilei.

Ne-am lăudat că am luat insule, trebuia să le amenajăm pentru camping. Acolo sunt doar boscheţi!

Mai departe, vrei să te duci cu autobuzele la Feţeni, cum să te duci cu autobuzul atâta timp cât drumul este în momentul de faţă îngustat? Şi nu am reuşit timp de opt ani să îl reparăm. Acesta este motivul pentru care trebuie să ai o viziune în care turistul să ştie ce are de făcut şi să nu se plictisească. Trebuia să fim un oraş viu. Pentru asta trebuia să avem profesionişti şi evenimentele organizate în oraşul nostru, precum We Love Music Festival, trebuiau să aibă acea prezentare corectă, pentru că vorbim de bani publici, bani cheltuiţi de către municipalitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top