Hoţul

„Hoţul care nu se laudă cu ce a furat, nu este hoţ!”

În urmă cu câteva zile am atras atenția despre cum trebuia organizat Festivalul We Love Music și ce greșeli au fost făcute. Încă o dată, vă rog să nu confundați un eveniment public, sponsorizat de Primărie și de Consiliul Judeţean, cu evenimente private care sunt pe banii celor care le organizează.

La We Love Music Festival s-au investit banii noştri, ai celor care trebuie să plătim parcarea dacă stăm 5 minute să cumpărăm o pâine, fără să avem nici măcar un beneficiu din asta. Râmnicenii au trebuit să plătească bilete scumpe la un festival organizat şi din banii lor, iar apoi au mai şi fost ţinuţi după garduri, să nu cumva să se „amestece” cu „stăpânii oraşului”.

Nu este normal aşa ceva! Nu poți să înjoseşti o comunitate cu opulenţa cu care primarul se etalează și asta dintr-un salariu de primar. Toată lumea îi spune „vecinul” pentru că din salariul ăla de primar are maşină de sute de mii de euro și terenuri și bunuri de milioane de euro. Pe muncă cinstită, nu?

De ce nu faceți și voi, cei care îl susțineți, la fel ca el din muncă cinstită? Pe voi vă ţine la mână cu un loc unde să munciți pe salariul minim și câte o funcție ca să executați ordinele lui. Este rușinos ce se întâmplă. Orașul a sărăcit și unii „din salariu” au ajuns milionari, pentru că tot ce se face nu este în interesul cetățeanului. Tot ce se face trebuie să aducă plus în buzunarele hoților care au fost dovediți. Repet, hoți dovediţi, nu doar vorbe!

Sunt dezamăgit când văd că unii dintre voi susțineți distrugerea acestui oraș și îmbogățirea celor care fac blocuri până și în parcuri. Şi ce credeți? „Vecinul” are partea lui peste tot prin interpuși. Chiar aşa am ajuns? Cum zicea vecinul că oamenii stau sub masă și primesc și ei firimituri și că aşa trebuie ținuți aproape că să te voteze. Mai suportaţi atâta umilință și opulenţă? Trebuie să arătăm că nu suntem un popor de lași și că noi deţinem puterea! Asta dacă nu doriți să ajungem și mai rău decât acum. Nu vedeți că nu vine un investitor bun în orașul ăsta că are ușile închise? Aici au loc doar mafia imobiliară care până să apară Gutău plimbau roaba prin oraș și acum își etalează bolizii de lux cu ajutorul primarului. Asta vă doriți

SPUNEŢI STOP ACESTEI CARACATIȚE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top