ostroveni

Încă o temă în care am avut dreptate!

În 7 noiembrie 2022, atrăgeam atenţia asupra unei bătăi de joc din partea conducerii primăriei cu privire la concesionarea bazei de agrement Ostroveni. Alianţa care a îngropat Râmnicu Vâlcea, formată din PER, PSD şi, mai nou, USR, a votat în ianuarie 2023 concesionarea bazei către o firmă de casă la un preţ derizoriu, aceasta urmând să obţină autorizaţie de construire şi să finalizeze reabilitarea şi modernizarea bazei. Lucru care, evident, nu s-a întâmplat, pentru că intenţia reală era aceea de a pune mâna pe clădirea respectivă, nicidecum să construiască un bazin olimpic!

Acum, deoarece DNA-ul a început să ceară documentele, le-a intrat frica în oase şi doresc să rezilieze acest contract. Problema este că timp de un an de zile oraşul a fost privat de o investiţie importantă, iar Primăria trebuie să primească despăgubiri serioase de cel puţin 1 milion de euro! Nu doar să se anuleze licitaţia şi să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic!

Ce face Gutău acum? Crede că 10.000 de euro acoperă tot ce a pierdut oraşul în această perioadă? Râmnicenii nu sunt proşti! Lucrurile nu trebuie să rămână aşa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top