O întâlnire fructuoasă cu primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan

Ne-a onorat invitația domnului Primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, de a vizita orașul condus cu atât de multă chibzuință de către domnia sa! Am văzut acolo oameni minunați, adevărați profesioniști care își dedică toată activitatea cetățenilor; o administrație publică excelentă, care lucrează în adevăratul sens al cuvântului pentru buna dezvoltare a orașului; o Primărie performantă, care de ani de zile bate record după record, demonstrând tuturor că #sepoate și altfel, chiar și în România!

Oradea a pornit de jos, dar uitați-vă unde a ajuns acum! Și acest lucru se datorează, în mare parte, echipei construite în jurul domnului Primar Ilie Bolojan. O echipă liberală, pusă în slujba cetățenilor, care a demontat total mitul construit de “Alianța Binelui” cum că o Primărie nu poate să lucreze pentru cetățeni, pentru viitor.

Îi mulțumim domnului președinte al PNL Bihor, Ilie Bolojan, pentru primirea călduroasă de care a dat dovadă atât dumnealui, cât și întregul aparat administrativ de la Oradea! Am plecat de acolo plini de energie, cu speranța că putem să aducem un pic din magia domnului Bolojan și la Râmnicu Vâlcea! Învățând de la cei mai buni, numai așa putem să schimbăm lucrurile!

#sepoate și altfel, #sepoate mai bine!

Scroll to Top