Ostroveni

Ostroveni, bl A14, 22 noiembrie 2023

Am fost onorat să fiu invitat la adunarea generală extraordinară a cetățenilor ce constituie Asociaţia de Proprietari A14. Principala temă de discuţie a fost aceea a costului enorm impus de Primăria Râmnicu Vâlcea pentru anvelopări. Spre bucuria mea, oamenii încep să conştienteze că sunt furaţi şi mă bucur că informările mele au avut ecou!

Dincolo de toate, este îmbucurător că lumea începe să aibă curaj şi să conştientizeze că oraşul este al locuitorilor şi nu al unui personaj vremelnic instalat la conducerea primăriei! Iar aici fac referire mai ales la locuitorii din cartierul Ostroveni, pe nedrept etichetaţi ca votanţi ai lui Gutău.

Oamenii se revoltă şi înţeleg că resemnarea de genul „nu putem face nimic”, „nu poate câştiga nimeni în faţa lui” este neproductivă. Oamenii devin activi, au curaj, îşi cer drepturile şi mă simt onorat să lupt pentru ei şi că, în sfârşit, înţeleg că împreună putem reuşi să recuperăm oraşul de pe persoana fizică a lui Mircia Gutău.

Şi mai îmbucurător este că înţeleg că au o armă, VOTUL, prin care ei pot hotărî cine le reprezintă cel mai bine interesele!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top