Propunere de regulament a parcărilor din Rm. Vâlcea

În momentul în care deținem o mașină personală, ne dorim ca după terminarea programului de la serviciu să ajungem acasă și să găsim un loc liber de parcare, doar că de cele mai multe ori se întâmplă să nu avem această posibilitate. 


Cum am putea rezolva această problemă?

Această întrebare mi-am pus-o și eu, iar soluția găsită este acordarea fiecărui posesor de autoturism înmatriculat în Râmnicu Vâlcea un loc de parcare. 


Cum realizăm proiectul regulamentului? 

Pentru demararea acestui proiect am plecat de la constituirea unei baze de date electronică a locurilor de parcare din municipiu. Astfel, pentru a ne face o idee despre situația parcărilor din municipiu, vă prezint o hartă interactivă unde puteți vedea câte locuințe și câte locuri de parcare sunt. Menționez că harta se află în varianta beta și i se vor mai aduce îmbunătățiri.

Acces Portal GIS

Care este scopul regulamentului? 

Prin acest regulament îmi doresc ca fiecare locuitor al municipiului Râmnicu Vâlcea, care locuiește la bloc și deține o mașină înregistrată la Direcția Economico-Financiară, să aibă propriul loc de parcare; să aibă gratuitate timp de o oră în parcările cu taxă din municipiu și autoutilitarele să aibă un loc special amenajat unde să fie parcate.

Acces Regulamentul parcărilor – Râmnicu Vâlcea

Scroll to Top