#scăpăm din captivitate, repunem Primăria în slujba cetățenilor

Cetățenii din Râmnicu Vâlcea o să rămână captivi pe plantația construită cu multă trudă de Mircia Gutău, atât timp cât administrația locală o să fie în continuare împânzită de politrucii acestuia. Modul în care înțelege să funcționeze Primăria Municipiului în acest moment amintește de epoca medievală, în care iobagii erau legați de pământul stăpânului feudal. Primăria a devenit un loc sacru, închinat religiei Gutău-iste, unde intră doar cine este “de-al casei”, în timp ce restul muritorilor de rând sunt lăsați la ușă, să își plângă necazurile și suferința.

O bună parte din angajați sunt obedienți, în timp ce restul profesioniștilor, aceia care nu au plecat sau care nu au fost forțați să plece încă de Atotputernicul Gutau, nu sunt lăsați să își facă treaba, probabil din frica domnului Primar de a da impresia în fața cetățenilor că este capabil, totuși, să facă și el ceva pentru acest oraș. Tot ce se întâmplă în această instituție este înjositor, atât pentru oamenii din Râmnicu Vâlcea, cât și pentru ideea de democrație.

Trebuie să dăm un reset total dacă vrem să repunem Primăria în slujba cetățenilor. Toți oamenii de casă ai lui Gutau și ai PSD-ului trebuie să dispară în negura istoriei și orice alianța cu ei este exclusă! Iar profesioniștii și oamenii care încă își dau interesul pentru a păstra vie flacăra comunității, trebuie lăsați să muncească și, cu atât mai mult, trebuie apreciați și promovați în poziții cheie din administrație. E timpul să luăm atitudine, e timpul să le arătăm celor de bună-credință că nu mai trebuie să slujească un adevărat despot modern!
 

  #sepoate și altfel!

Scroll to Top