#sepoate și altfel, totul ține de noi!

⚠ Primăria Râmnicului Vâlcea vrea, brusc, să arate tuturor că interesul acesteia pentru accesarea fondurilor europene este ridicat, când noi știm, cu toții, care este defapt adevărul. Mircia Gutau vrea să ne arate nouă cât s-a zbătut el pentru acest oraș, dar uită că, la final, cifrele nu mint niciodată. Iar aceste cifre ne arată clar și răspicat care este realitatea: Primăria Râmnicului Vâlcea nu a fost capabilă să atragă fonduri europene în toți acești ani, iar orașul nostru a avut de suferit din această cauză.

🆘 Pentru 2020, se prevede o diminuare a veniturilor în administrația publică locală, una semnificantă. Cum se așteaptă domnul Gutau să acopere această „gaură” bugetară? Ne arată și nouă, cetățenilor, niște analize de risc făcute de dansul, niște propuneri economice concrete, orice care să demonstreze așa-zisă eficiență a administrației sale?

👎 Bineînțeles, o soluție ar fi fost să accesăm fonduri europene, dar pentru acest lucru avem nevoie de persoane care au un nivel ridicat de pregătire și înțelegere, care sunt capabile să acceseze fondurile respective. Persoane de care Primăria Râmnicului Vâlcea s-a lipsit cu desăvârșire.

#sepoate și altfel, totul ține de noi!

Scroll to Top