Sprijinim elevii vâlceni, răsplătim performanța acestora!

Pe 1 Iunie descopeream calitățile tinerilor de la RO042 Bionic Royals în cadrul “FTC LAB”. Le mulțumesc încă odată pe această cale pentru că mi-au dat șansa să îi cunosc și să îmi povestească de pasiunile lor! Le-am promis atunci că voi fi mereu alături de ei și îi voi susține cu toată forța mea.

Din această cauză, am dorit să susțin un program online inedit de școală de vară IT, unde tineri pasionați de informatică din orașul nostru, dar și din Sibiu sau Craiova, au putut să aprofundeze studiul Teoriei Grafurilor, dar și alte subiecte la nivel de informatică.
Sunt hotărât ca în mandatul meu de Primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea să susțin performanța elevilor noștri și să înființez un Centru de Excelență pentru sprijinirea dezvoltării lor. Eticheta de Hackerville nu este una justă, copiii noștri performează în diverse domenii, problema este că noi nu am reușit să îi sprijinim până acum în eforturile lor!

Împreună, deschidem orașul pentru noua generație!
Citiți mai multe despre Școala de vară IT – CNMB, în articolul de pe website-ul Adevărul: https://cutt.ly/scoala-de-vara-IT–CNMB–tabara-online-de…

#sepoate și altfel, #sepoate mai bine!

Scroll to Top