Venim în slujba cetățenilor din Râmnicu Vâlcea!

Oameni buni, astăzi am depus candidatura pentru alegerile locale din Septembrie! Sunt convins, după un amplu proces de selectare, că avem cea mai bună listă de consilieri – oamenii tineri, experimentați, care își doresc să lucreze în slujba cetățenilor din Râmnicu Vâlcea! Pe o mare parte dintre ei îi cunoașteți deja, în urma implicării acestora în multe proiecte încununate cu succes de la noi din oraș!

A venit momentul ca în Consiliul Local și în Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea să vină oameni integri, care au demonstrat deja că sunt experți în domeniul lor de activitate și care acum doresc să își aducă contribuția la ridicarea orașului din starea precară în care se află.

Alegerile din 27 septembrie sunt incredibil de importante și știu cu siguranță că echipa pe care am format-o se ridică la nivelul așteptărilor cetățenilor din Râmnicu Vâlcea! Avem o șansă imensă de a scoate definitiv atât PSD-ul, cât și acoliții acestui partid, din municipiul nostru! Iar pentru acest lucru, votanții de dreapta trebuie să realizeze că trebuie să voteze cu înțelepciune candidatul și lista de consilieri care chiar pot și au experiența necesară de a aduce schimbarea în bine!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Scroll to Top